Artist Tudor Fabian
home :: harta site-ului :: despre site
Noutăţi & Publicaţii

Grafica: tradiţie, tehnologie, inovaţie

Grafica: tradiţie, tehnologie, inovaţie Conceptul creaţiei mele este bazat pe analiza tradiţiilor, studierea tehnologiilor moderne ca soft, destinate pentru arta grafică computerizată, pentru a putea fi transpuse în domeniul tehnicilor de multiplicare grafică a imaginii, manual, pe baza clişeului materializat prin diferite forme şi metode inovative, care permite multiplicarea imaginii de nenumărate ori pe hârtie ori pe material textil.
Obiectivele mele artistice constau în analiza materialelor ecologice, probleme de reprezentare, probleme de compoziţie, spaţiu, culoare sau nonculoare. Soluţiile realizării obiectivelor mă aduc la un proces profund de studiere, care la final m-au adus la realizarea unor tehnici de autor în domeniul multiplicării imaginii. Aici pot menţiona tehnicile pentru care deţin dreptul de autor destinate multiplicări manuale a imaginii grafice prin intermediul tiparului înalt şi tiparului adânc, care se numesc astfel: „ABRASIV-TINTO”, „ORACALSTAMPA”, „CARTONOGRAVURA”, „TINTOGRAFIE”.
Aceste tehnici de autor pentru multiplicare a imaginii sunt ecologice şi economic rentabile, nu necesită condiţii speciale, pot fi utilizate în instituţiile de învăţământ plastico – artistice, pentru specialitatea Grafică, la disciplinele de profil: Arta Grafică, Tehnici de Gravură, Grafică & Multiplicare artistică.
caută
OFERTA

album Amintiri

1250 €

© 2008 tudor fabian